27.8.2013

Kesä vain jatkuu ja pelargoniat pistävät parastaan. Sopii mulle. Kaikki auringonsäteet pitää kerätä, kun valoa vielä riittää. Pyykit,kaappien siivoukset ja muut sisätyöt odottakoon. Me istuskellaan terassilla, piirrellään, tallustellaan avojaloin nurmikolla tai painutaan ämpäreinemme metsään. Näinä kenties viimeisinä hellepäivinä tästä lämmöstä nauttii niin. Sienireissutkin ovat tuottaneet jo tulosta. Tatit upposivat osittain muihin suihin. Jes!

Eikö ole muuten hauska idea laittaa pieni istutusalue terassille? Arkkitehtimme sitä aikanaan ehdotti ja mieleinen on ratkaisu ollut.       

4 kommenttia:

 1. Anonyymi28.8.13

  Kaunista. Mistäköhön mahtaa olla pelargonien astiat? Tarpeeksi isot.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kukkaruukut löytyi ihan Ikeasta reilu kaksi vuotta sitten. En tiedä, mahtaako vielä sieltä löytyä. Vähän pienempiä samaa materiaalia olevia olen siellä ainakin nähnyt. Mutta parasta noissa on juuri tuo koko. Ovat meillä ympärivuoden paikallaan, kestäneet tosi hyvin.

   Poista
 2. Anonyymi28.8.13

  hei. itse olen haluamassa terassiimme parin laudan alueelle koloa, ei ehkä istutuksille, mutta valkoisille kiville. mitä teillä on siinä alustana? terassi kun tulee sen verran korkealle...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei!
   Laitettiin filmivaneria renoille. On toiminut hyvin.

   Poista