3.4.2017

SOITTAJAT

Musiikki on ollut minulle rakas harrastus aina, viulunsoiton aloitin 7-vuotiaana.  Minulla on ollut mm. ihana, iloinen opettaja Sinikka Ala-Leppilampi, jonka opetusmetodeihin kuuluu vahvasti mestari-kisälli -malli. Oulussa asuessani pääsin monet vuodet Sinikan mukana erilaisiin konsertteihin, kokoonpanoihin ja levytyksiinkin mukaan. Ammattilaisten mukana soittaminen oli todella opettavaista ja erittäin lämmöllä muistelen niitä aikoja!
Muuttaessani Rovaniemelle kuljin vielä muutaman vuoden Oulunsalon Ensemblen mukana periodiluonteisesti, mutta sitten soittaminen uhkasi jäädä. Meni vuosia, että soittelin vain silloin tällöin.
Reilu kolme vuotta sitten löysin onnekseni täältä Rovaniemeltä juuri perustetun jousiyhtyeen, jonka kanssa olemme kokoontuneet viikoittain yhteen soittamaan ja konsertoineet keväällä ja loppuvuodesta. Hiomme parhaillaan ohjelmistoa kevätkonserttiin, joka pidetään 4.5.2017 Rovaniemen kirkossa. Vivaldin kevättä ja muuta sellaista on luvassa.Aiheeseen liittyen uusi korttisarja "Soittajat". Kortit löydät korttikaupasta. Iloa musiikista ja kevätsäveliä jokaiselle!   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti