13.3.2017

UUSIA TUULIA

Kevät on jo pitkällä ja nyt vasta ehdin ensimmäisiä tämän vuoden kuulumisia tänne kirjoittaa. Monenlaista on alkuvuosi pitänyt sisällään, isoja, ihania muutoksia meidän perheessä. Saimme alkuvuodesta toisen lapsen ja elämä on pyörinyt täysin hänen ympärillään. Miten hurmaava, rakas ja ihana voi pieni vauva olla! Yhdeksässä vuodessa on ehtinyt unohtaa niin paljon. Alkuun sairasteltiinkin, mutta nyt kaikki on onneksi takana ja pieni (alle kaksiviikkoinen) selvisi verenmyrkytyksestä ja pissatulehduksesta hyvän hoidon ja antibioottien avulla. Arki rullaa, toisiamme ihmettelemme ja uutta opimme. Sisko on ollut pikkuveljestään todella ylpeä ja hoivannut auliisti. Onnellista ja suloista on elämä juuri nyt! Kaikkea sitä myös sinulle lukijani.


11 kommenttia:

 1. Ihana nyyti♥♥ Oikein paljon onnea♥
  Onneksi täällä suomessa on niin hyvä tuo sairaanhoito ja teidänkin pikkuinen selvisi!
  Meilläkin on kaksikuinen nyytti...poika 1. poika vauva...suloinen, kuin mikä.♥ Miten nuo pienet voivatkaan olla niin suloisia ja täydellisiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ja samoin teille! Sairaudet aina säikäyttää, mutta onneksi on lääketiede. Nyt nautitaan sitten ihan tavallisista, terveistä päivistä, niitä osaa arvostaa. Vauvat vie kyllä koko sydämen, niin hellyttäviä!

   Poista
 2. Anonyymi13.3.17

  Onnenhetkiä päiviinne ja kyllähän niitä riittää.

  VastaaPoista
 3. Olipa ihana uutinen! Oikein paljon onnea koko perheelle :)

  VastaaPoista
 4. Onnittelut koko perheelle!

  VastaaPoista
 5. Onnittelut koko perheelle!

  VastaaPoista
 6. Olipa ihana uutinen. Oikein lämpöiset onnittelut pienestä!

  VastaaPoista