2.1.2016

JOULU 2015


Muutama kuva joulustamme. Joulunvietto sujui jälleen leppoisasti rentoutuen. Ihanat jouluvieraat toivat herkullisia syötäviä mukanaan, joten ruoka ei loppunut tänäkään jouluna. Pelit, nauru, rauha, hiihto, sauna ja maittava ruoka. Niillä on menty pitkälti nämä lomapäivät. Perinteiden mukaan myöhään on valvottu ja myöhään noustu. Laiskottelu ja loma on tehnyt tehtävänsä. Nyt jo vähän kaipailee arjen rytmiä, herkkujen loppumista ja noh, sellaista yleistä aktiivisuutta. Toivon iloista kevättä, paljon valoa ja kaikkea mukavaa ihan koko vuodelle. Uusia yllättäviä tuulia tuli minullekin opetustyöhön työkkärin toimesta. Vuorotteluvapaan sijaisuuteen tarvittavat työttömyyspäivät eivät tulleetkaan ihan täyteen, koska opetustyössä  säännöllinen yli 4h/vk katsotaan kokoaikaiseksi työssäoloksi eikä työttömyyspäiviä silloin kerry. Ei mahdu mun logiikkaan. Olla nyt neljä tuntia esim. maanantaiaamuna töissä ja työttömänä kaikki muut viikon päivät kerryttämättä TE-toimiston mukaan työttömyyspäiviä. Päättäjät, hohoi!
Onneksi, kun joku ovi sulkeutuu, usein uusia avautuu. Niin ehkäpä minullakin. Kutkuttavan jännää ja opettavaista uutta vuotta. Avoimin mielin ja positiivisella asenteella eteenpäin! Taiteilulla ja pitkillä hiihtolenkeillä aloitan vuoden ja katsotaan mitä kevät tuo tullessaan. Kuulemisiin!1 kommentti:

  1. Voi äly tuota työkkärin/ päättäjien hommaa! Tsemppiä sulle! Oot niin taitava monessa asiassa, että varmasti uusia ovia avautuu! Onnea vuodelle 2016 koko teidän perheelle!

    VastaaPoista