8.3.2015


Kylläpä aika on rientänyt ja päivitysten tahti hidastunut. Toivottavasti maltatte pysyä kelkassa! Flunssaisena on aikaa päivittää tätäkin, kun muut ovat hiihtämässä. Tiukkaa tekee sairastella näin hiihtolomalla.
Korttikaupan puolella olen laittanut kortit ja julisteet erikseen. Uusia kokoja on tullut joihinkin julisteisiin. Monien toivomat "Ranskanletti" ja "Kierreletti" löytyvät nyt niinkin suuressa koossa kuin 50cmx70cm. Myös A3 kokoisena löytyy uutena mm. "Pikkuinen", "Kesä", "Odotettu" ja "Linnutar". Postikulut ovat taas harmillisesti nousseet ja maksikirje poistui. A3 ja sitä suuremmat tulevat kaikki pakettina 7,90e postikuluilla. Eniten se kirpaisee juuri yksittäisen A3 julisteen tilaajaa. Silloin on järkevää tilata kerralla kaikki kortit ja julisteet pidemmällä tähtäimellä tai tilata vaikka kaverin kanssa yhdessä, jos postikulut hirvittää.
Kuljettelin 50x70cm kokoista julistetta huoneesta toiseen. Katsotaan, mihin tilaan lopulta päätyy. Vessan seinä oli vähän liian ahdas. Toisaalta molemmat suuret lettijulisteet väljemmillä kehyksillä voisivat sopia olohuoneeseenkin. Pienillä jutuilla saa paljon vaihtelua.


1 kommentti:

  1. Kaunis tuo lettijuliste erityisesti.Muutenkin hauskan näköinen sisustus teillä. Kannattaa muuten kysyy postista sopimuksia noille paketeille, heillä pienyrittäjillekin sopivaa sopimuspakettia tietääkseni, voisi saada edullisemmin :)

    VastaaPoista