26.2.2014

The Piano, Yamaha U1! Pitkään siitä haaveiltiin ja paljon unelmoitiin, kunnes viimein laatusoittimesta sen hankimme. Hyvää kannatti odottaa. En muistanutkaan miten kauniisti laadukas piano soi ja kuinka paljon tuo kaikuva ääni tuo kodikkuutta ja viihtyvyyttä. Rakastan pianon ääntä ja voisin kuunnella pianomusiikkia vaikka kuinka pitkään. Lapsesta asti tuota pimputusta on saanut (ja pitänyt) kuunnella ja soitellakin vähän, joten ihmekös tuo. Nuottikirjat on viimein kaivettu pölyisistä laatikoista taas valoon ja kurkku suorana kailotettu laulukirjat läpi säestäjän ruostuneista taidoista huolimatta. Paras ja pitkäikäisin hankinta meidän kodissa, arvelen. Voisin laittaa pianosta yhden näytevideon, jahka saan kuvattua. Ja tuosta hankintapaikasta vielä sen verran, että on nimensä mukainen. Tyttären viulukin sitä kautta vuosi sitten hankittiin. Laatua on palvelu, toimitus ja tuote. Suosittelen erittäin lämpimästi! Enkä pelkästään siksi, että yritys on veljeni. 

Hymiö. Ja peukku. Ja hymy.#onnellinen pianosta ja lähestyvästä hiihtolomasta#
  

3 kommenttia:

  1. Anonyymi28.2.14

    aaah ihanaa! mä käyn kurkkimassa niiden pianoita tuon tuosta ja uskon et mekin sieltä hankitaan kunhan rahoitus järjestyy. oikeen pianon ikäväpuuskia tulee välillä kun joutuu ilman sitä elämään. nautinnollisia musiikkihetkiä! teilläkin ihana pikku viulisti niinkuin meilläkin:)
    -Henna

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Koti tuntuu kodimmalta kun piano soi. :) Henna, ymmärrän niin tuon pianonkaipuun tunteen. Tuntuupa sitten entistä paremmalta, kun aikanaan ostaa. Musisoida aiotaan, paljon. Kotikonsertteja! Pikkuviulistille terveisiä toiselta pikkuviulistilta ja tältä isommaltakin!

    VastaaPoista