19.12.2013


Rakkalle joulupukille on kirjoitettu jo monta kirjettä. 5-vuotiaan kirje on suunnattu Napapiirin pukille, ainoalla oikealle Joulupukille, joka asuu Pajakylässä ja jota käydään tervehtimässä tiuhaan ymäri vuoden. Aidoin tunnelma Napapiirillä on silti näin joulun alla ja erityisesti aatonaattona, kun puheitten, laulujen ja esitysten jälkeen pukki hyppää poron rekeen ja aloittaa matkansa. Sitä odotetaan kovasti taas tänäkin vuonna. Ilahdutti, että CNN oli listannut maailman parhaimpiin joulukaupunkeihin Rovaniemen. Muita jouluisia kaupunkeja oli mm.Barcelona, New York ja Quebec. Hauskaa olisi niissä joskus joulun alla vierailla.   

Korttikaupan puolelta sellaisia terveisiä, että loput vuoden 2014 seinäkalenterit saa nyt entistäkin edullisemmin, 13e kpl. Vielä ehtii! 

 

4 kommenttia:

 1. Hellyttävä S! Vastaavia listoja on nähty tässä viime aikoina meilläkin aika runsaasti... Kiitos kortista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikoo. Tuo vaihe kirjoittelussa on jotenkin niin hellyttävää puuttuvine kirjaimineen. :) Arvattavasti sielläkin kirjeitä on rustailtu. Kiitos kortista, se ehti ilahduttamaan meitä ensimmäisenä. Iloa ja rauhaa jouluun!

   Poista
 2. Huippu! Sielä pääsee kyllä jouluntunnelmaan ihan eritavalla kun näette sen pukin matkaan lähtemisenkin. me katsomme sen aina vaan netistä :) täälä ei ole edes lunta, mutta en nyt anna sen häiritä jouluntuloa ollenkaan.Luonnosta saa ainakin helpommin tavaraa joulupöytään koristeiksi kun ei ole lunta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, se tosiaan näkyy netistäkin. Hauska. Mielettömän kaunista täällä on parhaillaan, mutta säitä kun ei voi säätää ja ilo otetaan sitten jostakin muusta. :) Joulutunnelmaan pääsee varmasti ilman luntakin. Jouluiloa ja paljon kynttilöitä!

   Poista