2.12.2013

Joulumessut on ohi ja mieli hirmuisen tyytyväinen ja onnellinen. Myyjäistungoksesta löydät kauniita kuvia täältä. Kiitos teille tuhannesti kaikki pöydässäni pysähtyneet. Pieni taiteilija sai tuotosta oman ansaitun osansa ja on enemmän kuin innoissaan. Monet joulukorit pääsivät loppumaan, mutta onneksi nopea painopaikkani pelasti taas. Kaikkia printtejä on jälleen ja korteista saa nyt paljousalennuksen. 20kpl kortteja maksaa yhteensä 25e. Kalentereita on myös ja niiden tarjoushinta on 15e. Sopisi vaikkapa joululahjaksi. Tarjous on voimassa joulukuun ajan.

Lahjoista puheenollen, hankin sellaisen yhden jo itselleni. Miten voikin joku tuote lämmittää ja ilahduttaa näin paljon. Marimekon villatakki on vastustamaton. Tänään mittari näyttää -15 pakkasta, ulkona on kaunista, mutta hiihtämään ei tohdi. Villapaita on nyt tarpeen ja lämmittää. Lisää lämpöä tuo sekin ajatus, että nyt on joulukuu ja paljon mukavaa tiedossa. Sukkahousujen voittajan arvon huomenna ja seuraava sykähdyttävä arvonta odottaa vuoroaan. Olkaa kuulolla, tekin uudet lukijat. Tervetuloa taas!


2 kommenttia:

 1. Anonyymi4.12.13

  Voi että mulla harmitti, ku en päässyt myyjäisiin. Luin blogistasi niistä ja sit ootin koko viikon, et pääsen käymään. Loppujen lopuksi lähtö esty ja vieläkin harmittaa.. Mut, jospa ensi vuonna. Oiskohan ollut tavaraa vielä sunnuntaina myyjillä? -JuliaK

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Unohtunut tähän aiemmin vastata. Myyjäiset oli kivat. Kyllä su:kin oli vielä tavaraa ja väkeä, mutta älä nyt liiaksi harmittele. Ensi vuonna on taas. :)

   Poista