13.10.2013

Uusimmassa Glorian Kodissa näkyi ilokseni yksi vuosia sitten maalaamani taulu eräässä kauniissa kodissa. Taisi kaksi kehystettyä julistettakin pienessä kuvassa näkyä. Ilo on tehdä tauluja erilaisiin tiloihin ja sisustuksiin. En ole täällä mainostanut, mutta teen mielelläni tauluja tilauksesta. Silloin tilaaja voi vaikuttaa esim. taulun kokoon. Ja kun nyt alettiin mainostamaan, niin kerrottakoon, että lähes kaikki työhuoneella tai kodissammekin näkyvistä tauluista ovat myös myynnissä. Paljon taidehuoneellani on myös mm. taidegrafiikkaa, joista voin lähettää kuvia söhköpostilla. Jos olet kiinnostunut, niin ota rohkeasti yhteyttä.     

8 kommenttia:

 1. Luinkin tuon jutun lehdestä. Ihana koti kyllä! Ja ei voinut olla huomaamatta upeeta taidetta seinillä. Heti katoin että jotain tuttua niissä ja sieltähän se sinunkin nimi sitten paljastui :) Mä oon pitempään ettinyt meille lähes mustavalkoiseen kotiin jotain väriläiskä taulua. Suorakaiteen mallinen abstrakti taulu vaakatasoon valkoiselle seinälle sohvan päälle hakusessa. Sopivaa en oo löytänyt, täytyy tosiaan laittaa korvan taa ja pyytää jotain tilauksesta tekemään. Onnistuiskohan sulta saada sellaista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva ja hauska kuulla! :) Kyllä mua kiehtoo paljon ei esittävän taiteenkin tekeminen. Mielelläni siis lähtisin ainakin yrittämään toteuttaa haaveesi. :) Ole yhteydessä vaikka s-postilla.

   Poista
 2. Ompa tuttu tuo koti! Oispa kiva lukea ku kirjotus. mistäököhän noita lehtiä voi ostaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän noita löytyy kaikista pienemmistäkin ruokakaupoista ja r-kioskeilta, missä vain lehtiä myydään.

   Poista
  2. lähi valiontatalosta ostin jo eile. Oli huippu kirjotus! Koti on niin tunnelmallinen ja kaunis!

   Poista
 3. Meidänkin kodista löytyy taidettasi, vaan pienemmässä muodossa:
  http://lyckansost.blogspot.fi/2013/10/kort2.html

  VastaaPoista
 4. Laita ihmeessä postaus jossa esittelet taulujasi! Mua henkilökohtaisesti kiinnostaa melko graaffiset ja selkeät linjat.

  VastaaPoista
 5. Anonyymi2.11.13

  Olisiko mahdollista saada tauluista kuvia tänne blogiin. kiinnostaisi!!

  VastaaPoista