24.9.2013

Luontointoiluksi menee, mutta pakko päivittää vielä viikon takaisia kuvia Riisitunturista (sijatsee Posiolla). Tosi kaunis ja helppokulkuinen paikka, vuoden 2010 retkikohde muuten. Eikä ollenkaan suotta. Kulkuväylät oli hoidettu huolella, päältä aukes huikeat näkymät. Tämä meidän ensimmäinen visiitti kyseiseen paikkaan oli vain päiväretki 5-vuotiaan ehdoilla, mutta tuonne täytyy palata. Kuvitelkaa paikka talvella, tykkylumiset puut ja kuutamo. Nautitaan ensiksi kuitenkin tästä syksyn väriloistosta ja raikkaudesta. Seuraavaksi voisin postata muutamasta uudesta taulusta, ettei blogini muutu vallan erähenkiseksi, luontoblogeja ollenkaan väheksymättä. Pysykäähän kuulolla!    


   

7 kommenttia:

 1. Nämä kuvat ovat aivan kun sadusta mutta on todellista taideluontoa. KYLLÄ sielä lapissa on syksy kauniimpaa kun täälä etelässä! Pakko myöntää :)

  VastaaPoista
 2. Anonyymi24.9.13

  Vau minkä näköistä ja mitkä värit! :)
  Ihan mahtavat maisemat.

  - rala

  VastaaPoista
 3. Arvaa vaan, tekeekö tuonne mieli! Mietin, et nyt sairauslomalla vois vaikka joku päivä lähteä käymään tuolla. Pitää kattoa kartasta, missä kys. tunturi sijaitsee. Minusta on ainakin tosi mukava lukea näitä luontojuttujasikin. Nautitaan syksystä!

  VastaaPoista
 4. Anonyymi25.9.13

  Minä olen käynyt Riisitunturilla viime talvena tykkylumien aikaan.Oli aivan mahtavat maisemat ja ne puut oli uskomattomia.Suosittelen :)

  VastaaPoista
 5. Kiitän kommenteista. Mukava saada välillä viestiä teiltä lukijoilta. Kyllä syksy on pohjoisessa ihanan värikäs. P: ehdottomasti suuntatte tuonne kera katraan. Lähellä teitä. Ja matkalla huipulle riittää katseltavaa. Anonyymi: Sinäpä sen sitten olet omin silmin nähnyt. Voin hyvin kuvitella nuo maisemat talvella. Ihana. Sinne sitten aikanaan.

  VastaaPoista
 6. Anonyymi25.9.13

  Ensimmäinen kuva tosi erikoinen tunnelmaltaan,jotenkin "virtuaalinen" :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Eikö ole, jotenkin epätodellinen. Tuo "virtuaalinen" on hyvä!

   Poista