14.8.2013

 

Tänä kesänä piha on edennyt harppauksen eteenpäin. Kiitos ahkeran mieheni. Pihakeveyksiä on väännetty selkä vääränä, pihakeinua kasattu ja kuoppaa kaivettu. Uusimpina istutuksina laitoimme jokaiselle perheenjäsenelle oman riippapihlajan. Tykkään, että pihassa on eri muotoisia puita. Nuo sopivat muodoltaan oivasti terijoensalavan ja pylväshaapojen seuraan. Vielä pihassa riittää kuitenkin tekemistä tuleviksikin kesiksi. Seuraavaksi pihaan täytyisi löytää pylväsvalot. Vinkatkaa, jos tiedätte kauniita.


14 kommenttia:

 1. Todella kivan näköstä!:)

  VastaaPoista
 2. Teillä on aivan mahottoman hienopiha! Täydellista katsottavaa!

  VastaaPoista
 3. Oih, miten ihania nuo pihlajat!! Terv. puutarhatumpelo

  VastaaPoista
 4. Kiitos TuNne, Pauge ja Kuukkelikartanon rouva! Puutarhatumpeloksi kuin miksikään muuksikaan tumpeloksi en sinua rouva hyvä usko. Jos intoa riittää, niin taidot karttuu. Niin minä toivon. Riippapuut ovat mielettömän kauniita ja ne on tuoneet ihanat linnut meidän pihaan. Kiva seurata, kun ne tuossa kirmaa.

  VastaaPoista
 5. Tosi kauniisti laitettu piha! Tykkään noista riippapihlajista kans! :)
  Kenen suunnittelema teidän talo on?

  VastaaPoista
 6. Oikeastaan kaikki riippapuut on niin kivoja. Riippahernepuuta mietittiin ensiksi, mutta pihlaja on joka vuodenaika niin kaunis. Kotimme on Pertti Lehtisen käsialaa.

  VastaaPoista
 7. Upean näköistä. Minä istutin uuteen pihaamme kolme rusokirsikkaa. :)
  Minäkin olen etsiskellyt valaisimia pihaan.
  Olen ehkä päätymässä Markslöjd pollarivalaisimeen Kurt, harmaa (100cm ja 60cm)

  VastaaPoista
 8. Oi rusokirsikka on myös kaunis. Siinä on kaunis syysväri. Epäilen, ettei se menesty näin pohjoisessa. Kivalta näytti tuokin pollarivalaisin. Nordluxin pollarivalaisin arki on nyt vahvimmillaan. Aika vähän löytyy tarpeeksi korkeita (lunta tulee niin paljon). Useat pollarivalaisimet ovat 60-80cm. Markslöjdistä näköjään löytyy myös korkea versio.

  VastaaPoista
 9. Hienolta näyttää :)
  Ketosen Lumo-valaisin on minusta kaunis, vaikkakin taitaa olla vähän arvokkaampi, mutta ainakin suomalainen. Vähän vastaava kuin Arki.
  http://www.ketonen.com/tuotteet/pihavalaisimet/lumo

  VastaaPoista
 10. Kiitos Mari vihjeestä. Olen nähnytkin tuosta kauniita seinävalaisimia, mutten tiennyt jalallisia olevan. Korkeuttakin riittää tänne lumiseen maastoon. Ihanat ovat! Voi olla, että hankitaankin nuo. Ja sait uuden seuraajan puutarhablogiisi. :)

  VastaaPoista
 11. Anonyymi18.8.13

  Sanalla sanoen, ihana! Kunpa tässä syksyn aikana selviäis käymään siellä! -hp

  VastaaPoista