17.5.2013

Usean viikon uurastus alkaa hiukan jo hahmottua. Työtä se vielä silti teettää. Hommaa ei helpota yhtään se tosiasia, ettei 5-vuotias malli jaksa ymmärrettävästi kovin kauaa samassa asennossa istua. Sinnikkäästi hän silti hoitaa mallin hommansa. Täytyy myös todeta, että on se ääriviivapiirustus huomattavasti helpompaa kuin maalaaminen eli valon ja varjon avulla muodon löytäminen. Vieläkään taulu ei ole valmis ja emmin, vedänkö puolet kasvoista umpeen vielä kertaalleen. Taitavan veljeni apua tarvittas nyt tai isäkin varmasti osaisi auttaa. Taidan pitää paussia helteisen viikonlopun yli ja palata uusin silmin maanantaina taulun ääreen. Kivaa se silti on, tuo maalaaminen. Ja tämä kesä! Nautitaan lämmöstä.


  

3 kommenttia:

 1. Heissan!
  Kattelin enemmänkin kirjoituksiasi, mutten viitsinyt jokaiseen erikseen kommentoimaan.
  Kommeita töitä teet, ei voi muuta sanua.

  Ja valokuvat oli älyttömän hyvin otettuja.

  Taijanpa alakaa seurailemaan etenemisiäsi... jos vaan löydän nappulan, mistä voin alkaa seuraamaan... vaikka eihän tuo mahoton oo vaan kirjanmerkiksi pistää.

  kevättä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei!

   Kiva, että löysit sivuille. Kiitos ilahduttavasta palautteesta! Pysyhän mukana. Minäpä katson, mistä seurausnappulan löydän sivun reunaan.
   Kesää, lämmintä sellaista! Kevät meni jo :)

   Poista
 2. kyllä vielä viilenee, sano minun sanoneen.

  ja asiasta kukkapurkkiin, jos keramiikka (ja maalaukset) kiinnostaa, niin pidänhän epätasaiseen blogia itsekin nimellä : Menninkäiset sen teki.

  VastaaPoista