28.4.2013

Kevään merkki, kun janoan kaikkea vihreää ja haaveilen omasta kasvihuoneesta. Tämän kesän projekti on kuitenkin laittaa pihaa, joten kasvihuone saa odottaa. Koitan saada tomaatit ja muut selviämään taivasalla. Mahtavatkohan ne säilyä? Olennaista on varmaan löytää paikka, jonne ei tuuli pääse. Orvokit, marketat ja terassihortensiat houkutteli jo kovasti kaupassa, mutta maltoin vielä mieleni. Toukokuu on ihan just ja lomaan ainoastaan parikymmentä työpäivää. Huomenna Jorma Hynninen ja Sofia Magdalena -lauluyhtye lupailee herkkyyttä, rakkautta, kaipuuta ja keväistä elämänvoimaa Oskar Merikannon sävelmien siivin. Sitä ja siman valmistumista odotellessa. 
2 kommenttia:

  1. Sama vihreän hurma täällä! Herneen versottaminen auttoi ensihätään. Me purimme viimekesänä sen huonokuntoisen kasvihuoneen pois, ja minulle riittää pihakasvatukset. Vaikka nekin jäävät vähälle tänä kesänä, mutta nautin joka solullani niistä mitä on. Onko teidän pihanlaitto iso projekti vielä, vai jo hyvässä vauhdissa?

    VastaaPoista
  2. Herneitä pitäskin versottaa lisää. Yhden satsin jo ehdin tappaa. Niinhän se pitää, nauttia siitä mitä on. Pienestäkin määrästä riittää iloa pitkäksi aikaa. Kasvihuoneessa on aina työtä ja sen kunnossapito vaatii aikaa. Meidän pihassa riittää vielä puuhaa. Nurmikko sentään on, pari puuta ja marjapensasta. Kivetykset on lähinnä ne, mitä tänä kesänä aiotaan tehdä ja muutamia istutuksia lisää. Uuden pihan kans kun pitää lähteä aivan tyhjästä. Pihahommat on onneksi kivoja ja pitkä loma edessä. :)

    VastaaPoista