19.3.2013

Viikot vierii ja asfaltti näkyy jo. Hiihtosäät on parhaimmillaan. Välillä tuntuu, ettei saa niin paljon aikaiseksi, mitä haluisi. Hankala yhtälö auringon paistaessa on se, että pitäisi olla ulkoilemassa, mutta samaan aikaan pitäisi puunata pölyt pois. Ongelmaa ratkoessa ei tahdo ehtiä tehdä kumpaakaan kovin kunnolla. Sairastelu vei pitkäksi aikaa tehot. Sen jälkeen on silti ehditty mm. juhlia, sotkea käsiä mullassa, piirtää, pitää viulutunteja innokkaalle pikkuviulistille, ihailla revontulia, ottaa päiväunet töiden jälkeen auringon helliessä kasvoja (ajatella, että ihan vasta oli pimeää, kun työpäivä loppui!)  ja nauttia huikeasta konsertista. Bravo Oulun musiikkijuhlat ja Miriam Fried! Kyllä oli huikeaa kamarimusiikkia Kiimingissä. Myös Jaakko Kuusiston Bachin sooloviulupartita upposi ja kosketti. 
On aika laittaa ohra ja yrtit kasvamaan!

6 kommenttia:

 1. Näyttää keltainen ja vihreä olevan lempivärejäsi:) tässä pirtissä näkyy kevät! :) Kivan näköistä!

  VastaaPoista
 2. Raikkaan ja kodikkaan näköistä. Teiä sohva on ihana!

  VastaaPoista
 3. Näissä kuvissa todella paistaa aurinko.

  VastaaPoista
 4. Aivan mielettömän ihania kuvia. Näissä näkyy kevät parhaimmillaan! Samanlaiset fiilikset täälläkin välillä - arjen energia- ja kiiretaso ei aina oikein kohtaa kevät sään ja auringon paisteen kanssa. Muuten tosi kiva tuo ensimmäinen kuva - ihan kuin minisydämiä ruukku täynnä!

  VastaaPoista
 5. Kiitokset palautteesta Jokke ja Tiina. Eikö vain. Aurinko paistaa aina vain. "Minisydämet" kasvaa vaihdilla. Käyn Tiina usein ihailemassa herkullisia reseptejäsi ja taitavia kuvia.

  VastaaPoista