25.2.2013
Kevät on kutkuttavaa ja ihmeellistä aikaa. Tämä kevät on erityinen ja nautin siitä niin. Mukavat uudet työhaasteet ovat pitäneet minut tiukasti otteessaan. Luovuuden vimmassa hurahtaa helposti monta tuntia. Miten ihmeellistä, että asioita joskus vain tapahtuu ja huomaan eläväni arkea, josta olen usein haaveillut.  Kevät on selvästi minun vuodenaikaani. Energistä viikkoa sinullekin!  

9 kommenttia:

 1. Kiva blogi sinulla! Luen joskus oikein ajan kanssa, nyt eksyin vahingossa (ja liian myöhään yöllä). SIlmääni sattui tuo (katto?)lamppu viimeisessä kuvassa, satutko tietämään sen alkuperää? Nimittäin minulla on ihan varmasti saman valmistajan kattolamppu, siinä on kolme pienempää lamppua, mutta samat valkoiset kuplat ja metalli ympärillä. Jostakin kirpparilta haalin sen mukaani, mutta mitään tietoa en siitä ole löytänyt kun ei ole valmistajan merkkejä.

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Minulla on kattolampun kanssa sama tilanne. Kirpparilta sen aikanaan olen matkaani ostanut. Alkuperää en tiedä. Ihastuttava se ainakin on. Oispa kiva löytää joskus saman sarjan muitakin valaisimia.

  VastaaPoista
 3. Anonyymi26.2.13

  tuosta verhokankaasta en saa silmiäni irti aina kun sitä jossain nään.se on ihana! noissa tauluissa on myös ihanat värit. onko niitä myynnissä puodissa?
  -Henna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kangas toi kyllä kevään. :) Taulut on uniikkeja eli ei samanlaisia ole, mutta samalla tekniikalla ja samaa sarjaa löytyy kyllä taidehuoneelta muutama.

   Poista
 4. Kuulostaa mukavalta sinunkin kevät! Minullakin erityinen kun ensimmäistä kertaa kevät milloin on viimeisten opiskeluitten aika ja uusi ajanjakso edessö: työelämä jännää missä sitä ollaan kesällä ja ensi syksynyä!

  VastaaPoista
 5. Nytpä muuten todennäköisesti löysin lamppujen valmistajan, se on Lival/Kumela Oy, Olisiko runko Livalin ja Kumela sitten puhaltanut lasiosat... http://www.asadonaarteet.net/tuotteet.html?id=3/3344

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi22.4.14

   Kumelan valaisimesta, ilmeisesti Jan Salakaren suunnittelema v. 1969 (designmuseon mukaan) Itsellä nyt ruskeilla laseilla 4-kattokruunu ja iso yksittäinen samanlainen valaisin. Hienot ovat.

   Poista
 6. Anonyymi9.12.14

  Juu, kyseessä on Jan Salakarin suunnittelema lamppu Livalille ja niissä on Kumelan lasitehtaan puhaltamat kuupat. Lampun nimi on Focus. Itsellä myös valkoisena monenlaiset lamput, kuudella isommalla kuupalla, viidellä pienemmällä pyöreänä, kahdella pienemmällä roikkuvalla sekä yksittäisiä + pari yksittäistä keltaisella lasilla. Nähtävästi väreinä on noiden valkoisen ja keltaisen lisäksi myös kirkas sekä violettiin olen myös törmännyt netissä. :) Ihanat lamput, olen itse ihan hullaantunut niihin ja alkaa joka huoneessa olemaan ko. lamput :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti tiedosta! Nyt olen taas viisaampi. Onnekas, että olet löytänyt niin monta.

   Poista