6.12.2012

Toivotan tonttuineni rauhallista ja arvokasta itsenäisyyspäivää joka kotiin! Olisipas kiva tietää, kenelle kaikille tämä toivotus menee ts. ketkä  vierailevat blogissani. Teitä on aika paljon ja olen siitä ilahtunut. Se kannustaa jatkamaan. Kiitän myös lukuisia korttien tilaajia. Pahoittelut heille, jotka joutuivat hetken lisäpainosta odottamaan. Jos mielii joulukortteja, niitä ehtii vieläkin tilata. Viikon päästä olen Pöykkölän joulumarkkinoilla, jonne paikalliset ja muutkin ovat tervetulleita. Siellä on ihastuttava tunnelma. Nautitaan joulukuusta, ei stressata turhia ja levätään.

11 kommenttia:

 1. Anonyymi6.12.12

  Tänne vantaalle välittyy itsenäisyydenpäivän terveiset, sinne pohjoseen myös hyvää itsenäisyydenpäivää! t. pp

  VastaaPoista
 2. Anonyymi9.12.12

  Vierailen täällä blogissasi paljosti siitä syystä, että täällä tunnelma on niin rauhallinen. :) Me ihmiset höyrytään erilaisia asioita niin paljon, että elämälle ja tunnelmien aistimisille ei jää aikaa. Olennaisia asioita sinun blogissasi.

  Ihanaa joulunodotusta ja kiitos kun jaat mielenrauhaa kohtuullisen elämän filosofian merkeissä meille kaikille. :)

  Terveisiä pääkaupungista asti. K.P.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, K.P.! Kauniisti sanottu. Lämpöistä joulua!

   Poista
 3. Anonyymi10.12.12

  Tämän kodin seinää koristaa korttisi, kauniita.
  Mukavaa joulun odotusta sinne, joulukuu on ihana
  kuukausi: rauhallisia ja tunnelmallisia päiviä!
  -Anu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla ja kiitos tilauksestasi edelleen. Joulurauhaa!

   Poista
 4. Tämä ihminen sai terveiset! :) Mukavaa seurata tämän tyyppistä blogia, jossa saa nähdä myös hienoja taideteoksia. Mukavaa joulun odotusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva. :) Ihana blogisi kuuluu ehdottomasti blogilistalleni. Olen siellä vieraillutkin useasti. Lämpöistä joulua!

   Poista
 5. Anonyymi27.1.13

  KOTIPALAPELI blogista bongasin sinun blogin ja tulin heti katsomaan. Ihana tätä kautta nähdä, mitä teille kuuluu. Joken kanssa ollaan usein puhuttu teistä ja Jokke on muistellut lukuisia talkooiltoja teidän kodissa. Olispa niin ihana päästä käymään teillä joskus. Olemme varmaan tulossa Rolloon helmi-maaliskuussa.

  Blogisi on ihana! Ja tekemästi taide mahtavaa!!!

  t. Julia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauska Julia kohdata täällä. Ja ehdottomasti, tervetuloa kyläilemään kunhan tänne päin olette tulossa. Ilmoitelkaapa sitten! Talkooavusta olikin silloin korvaamaton apu. Pihatyöt odottaa vielä ensi kesään, mutta muuten on onneksi valmista.

   Kiitos ilahduttavasta palautteesta. Ja kiitos muuten joulukortista!

   Poista
 6. Täällähän se kommentti oli. Muka selasin KAIKKI sinun postaukset useaan kertaan ja etsin omaani ja mietin, että onkohan tullut perille, kun anonyyminä laitoin. :)

  Minäpä olen yhteydessä, kun tulemme sinne päin. Jos jaksat jossain vaiheessa laittaa puhelinnumeroni minun sähköpostiini.

  -Julia

  VastaaPoista