18.12.2012

Joulupukin Pajakylä on parhaimmillaan talvella ja tietysti juuri ennen joulua. Pajakylässä joululaulut kaikuvat kyllä ympäri vuoden, mutta eivät ne kesällä kovin sykähdytä. Talvella tunnelma on aito. Haltioituneet turistit tuovat paikkaan ihan omanlaista tunnelmaa. Toppahaalareihin puetut turistit laskevat mäkeä suorastaan riemusta kiljuen, kamerat kuvaavat mitä tahansa ympärille osuvaa ja kaikki tuntuu olevan niin ihmeellistä. Aikuiset ihmiset jonottavat pitkään nähdäkseen joulupukin. Välillä vähän koomistakin tuo touhu.  Me vakiasiakkaat vierailemme Napapiirillä säännöllisesti. Yksi vetonauloista minulle on Marimekon ja Iittalan tehtaanmyymälät, joissa tykkään käydä vaikkapa vain ihastelemassa ja hypistelemässä. Vuosien varrella kyseisistä paikoista on tarttunut myös matkaan melkoisia löytöjä. Jos pohjoisessa vierailette, kannattaa tuolla ehdottomasti poiketa. Muutamia kuvia viime viikonlopun vierailusta. (Kuvien laatu ei ole kovin kummoinen blogissani. En omista kamerajalustaa enkä kovin hyvää kameraa, mutta näillä mennään...)


 

2 kommenttia:

  1. Kiva postaus. Meillä oli tarkoitus tänä jouluna käydä, mutta ei mennyt niinkuin ajattelin. Esittelin neitikäiselle kuvia paikasta ja kerroin, että voitais lentokoneella käydä niin Neiti vastasi: "Ei mennä, aivan liian jännittävää, mennään sitten kun olen 5v" Ok, se passaa siis ensi vuonna :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos. Kyllähän paikasta saa enemmän irti vähän vanhempana. Ei ole kiva, jos on liian pelottavaa ja jännittävää. Ihana, että lapsi hoksaa sen itsekin sanoa. :) Samaisella reissulla suosittelen käymään myös Santa Parkissa. Tervetuloa ensi vuonna!

    VastaaPoista