30.11.2012Viulu on soinut meidän kodissa viime aikoina. Työstön alla 1. viulun osuus Mozartin piano konsertosta No.9 in E flat (kuuntele täältä). Nautin. Taitava setä tuo Mozart. Niin on myös solistimme Hannu Alasaarela. On se mielettömän mahtava tunne soittaa hyvää musiikkia, erityisesti yhdessä. Orkesterissa soittaessa on ihana yhdessä tekemisen fiilis.  Vuoropuhelua ja kommunikointia sekin, tuo orkesterissa soittaminen siis. Saa taas treenata korvia kuuntelemaan, päätä laskemaan ja jousikättä tottelemaan. Jokaisesta konsertista opin jotain uutta ja ammattilaisilta ammennan ilomielin kaikki mahdolliset opit. Olen onnekas nuoruuteni viuluopettajasta, että hän yhä pyytää projekteihin mukaan. Taidekoulun 25-vuotis juhlakonserttia pääsee kuulemaan la 1.12.2012 Oulunsalotalolle klo:15.30. Konserttiin on muuten vapaa pääsy. Tervetuloa! 

2 kommenttia:

 1. Anonyymi30.11.12

  soittaminen on ihanaa! mahtava et harrastelijoillekin löytyy mahdollisuus päästä soittamaan ammattitason musiikkia hyvässä orkesterissa. mäkin oon löytänyt helsingistä oman orkesterin jossa nautin soittaa ja siellä myös pääsee kehittymään. tammikuussa päästään myös yhdessä kokeilemaan pieniä juttuja;) hauskaa!
  -henna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Henna, tiedät varmasti mistä puhun. Mahtava, että olet löytänyt orkesterin sieltä. Rovaniemeltä en ole itse löytänyt soittoporukkaa, olisi kiva. Kulkeminen Ouluun rajoittaa tietysti vähän eikä kaikkiin harjoituksiin pääse. Kiva päästä soittamaan kohta yhdessä. Jos sulla on jotain nuotteja, niin laitappa tulemaan. Mun primavista taidot eivät ole järin huikeat... :) Hauska muutenkin tavata vuosien jälkeen. Sitä ja joulua odotellen!

   Poista