19.11.2012


Mikä mieletön valo! Se sekoitti pääni ja aikatauluni. En ehtinyt tehdä kaikkea sitä, mitä ajattelin. Ehdin istua ja ihailla. Kuvata ja juoda suklaateetä. Ihana aamupäivä. Onni asua etelärinteessä.12 kommenttia:

 1. Anonyymi19.11.12

  Tosi kaunista, tykkään tästä tyylistä! Olet kyllä taitava taiteen tekijä ja sisustaja. Kotikuvia olisi ihana nähdä enemmänkin, kauniiden kotien katselu tuo iloa elämääni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon palautteesta! Se ilahdutti. Kotikuvia tulee varmasti blogissa olemaankin, vaikka välillä kovasti mietin mitä on mielekästä jakaa ja mitä ei. Näitä aloittelevan bloggaajan mietteitä. :)

   Poista
 2. Kiva käydä kylässä nopsasti näin virtuaalisesti, kun ei muuten saada aikaan. No, onhan tuota matkaa.

  VastaaPoista
 3. Anonyymi19.11.12

  teillä on hienokoti. pp

  VastaaPoista
 4. Ihana talviaurinko!

  VastaaPoista
 5. Teillä on kaunista, todellakin! Mäkin katsoisin mielellään lisää kotikuvia. Esimerkiksi vinkit lastenhuoneen sisustukseen ovat aina tervetulleita! :) Mukavaa syyspäivää sinne pohjoiseen kans. Onko teillä jo lumi maassa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Toive otettu vastaan. :) Täällä lumi sulaa kovaa vauhtia, aika karsea keli parhaillaan. Kunpa pian sataisi lisää. Välissä ehti olla jo kovin talvista. Kynttilät, joululaulut ja glögit kehiin ja vilkuilematta ulos, sillä pärjää.

   Poista
  2. Kyllä! Mä laitan aina säleverhot kiinni jouluksi, jos on musta joulu. Voi yrittää ajatella, että ulkona on valkoista. Toimii aika hyvin! :)

   Poista
 6. Anonyymi22.11.12

  Tosiaan upea valo! ja ihana koti! -kp

  VastaaPoista
 7. Vau mikä valo, tiedän tunteen. Dramaattisia, hienoja kuvia!

  VastaaPoista