20.3.2014

Nyt hellitään hiihtäjää. Kantohanget on ilostuttaneet tällä viikolla ja aurinko on antanut koko valovoimastaan. Ei huonot kelit olleet viikonloppuna reissussakaan. Saariselkä on ehdottomasti hiihtäjän paratiisi. Se tuli taas todettua. Paikka poikkeaa aikalailla pohjoisen muista keskuksista, Levistä ja Ylläksestä. Hiihtoreitit on Saariselällä huiput. 200 kilsan verkostosta löytyy monenlaista matkaa ja reittiä ja niiden varrelta tunnelmallisia kahviloita ja päivätupia. Maisemat on vaihtelevat ja ladut kunnossa. Välillä mennään purojen ja jokien vierustaa vaivaiskoivujen seassa ja välillä kivutaan ylös tunturilta toiselle. Täydellisen rentouttavaa ja nautinnollista. Oiva vastapaino ja nollaus työntäyteisille päiville. Iltaladulle siis, ei tosin noihin maisemiin. Kympiltä menee onneksi valot kiinni, joten vielä ehtii. Kuulemisiin!
 


 

4 kommenttia:

 1. Olisi pitänyt mennäkkin tänä vuonna pohjeiseen hiihtelemään...täällä ´, kun ei ole hiihtokeleihin ollut lunta..:)

  VastaaPoista
 2. Vielä ehtii, huhtikuun loppuun saakka, luulisin. Aika poikkeuksellinen on ollut tämä talvi myös pohjoisessa. Saa nähdä riittääkö hankia kuinka pitkään. Ei taideta meilläkään vappuna hiihdellä, niin kuin vuosi sitten. :)

  VastaaPoista
 3. Kerran kävin hiihtämässä vai kahdesti. Sitten loppui lumet. Snif.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ne talvet vaihtelee. Toivotaan runsaslumista talvea ensi vuonna. Nauttikaa te siellä aikaisesta keväästä. Terkut!

   Poista