3.6.2013

Kun on kesälomalainen, nukkuu ikkuna auki ja herää lintujen lauleluun, päivä ei voi alkaa huonosti. Paistetta ja lämpöä on saanut todella ihmetellä ja ihastella. Joen ranta on ollut ainut paikka, missä on jaksanut viime päivinä olla. Välillä pulhdus viileään veteen on ollut parasta. Ihastelua ja ihmettelyä on saanut harrastaa myös valkoista metsää katsellessa. Suopursut, tupasvillat, metsätähti ja hilla kukkii, kaikki kilpaa ja niin koreana. Kaukaiselta tuntuu samainen metsä hiihtolatuineen kaikkineen. Nyt vietetään kesää, eikä anneta yhdenkään perhosen lentää ohi huomaamatta. 
 

4 kommenttia:

 1. Voi kun ihana nähdä pohjoisen kesää, teidän kukkia. Bloggaa jos jaksat, lisää niistä kesän mittaa. Mukavaa kesää teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin oikein rentouttavaa ja kaunista kesää teille! Jaksan bloggailla varmasti kaikesta kauniista. Vielä kun voisi purkittaa jakoon kaikki nuo huumaavat tuoksut suolta ja suopursuista yms. Ja yön paisteen.

   Poista
 2. Onpa ihana mekko! Ja hiukset kasvanu ihan valtavasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin. Ostin kolme vuotta sitten jemmaan. Ahkerassa käytössä on tänä kesänä ollut. Vois ommella saman tyylisiä muitakin kesämekkoja. Terkut!

   Poista